Elentreprenad

Det finns så mycket kul som man kan jobba med och det finns så många jobb som man kanske inte tänker på finns. Ja det är ju underbart att man kan hitta på så mycket och att det verkligen finns något för alla. Det är ju bra att vi inte alla tycker om att jobba med precis samma saker, det är ju underbart att vissa vill jobba som elentreprenad och att andra vill jobba som läkare och andra som fotograf och så vidare. Ja det finns ju så många olika saker som man kan jobba med.

Många gånger så finns det jobb man inte tänkte sig fanns

Ja det är väl ändå underbart att det kan vara på det sättet och att man kan hitta nya saker som man inte visste fanns och som är roliga att göra och som man vill hitta på.
Ja man vill ju att det ska bli så som man önskar och att det blir något som man kan tänka sig jobba med. Det är så roligt att det finns så mycket att välja på och att man kanske känner för att göra något nytt och roligt lite längre fram, eller att man vill plugga till något annat och se om det är något som man känner för att hitta på. Ja det finns ju en hel del som man kan tänka sig göra och hitta på och det är ju toppen när det kan bli något som man verkligen tycker är kul och som man gärna göra om om man har möjlighet till det.
Så kolla upp vad det finns för roligt att börja jobba med, kanske som elentreprenad det ska nog vara väldigt kul kan jag tänka mig och det är ju kul att kunna lära sig något nytt som man aldrig har gjort tidigare och som är nytt.